PEARLS

Pirami on toiminut jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan arvostettuna helmituotteiden maahantuojana ja kotimaisena valmistajana. Pitkäaikaisen asiantuntemuksen ja erikoistumisen ansiosta Pirami helmet ovat aina laadukkain valinta. Pirami helmikorujen monipuolisesta valikoimasta löytyvät niin kaulanauhat, rannekkeet, korvakorut, riipukset kuin aina suositut kastekorut. Kun haluaa parasta helmistä itselleen tai lahjaksi rakkaimmalleen, Pirami on oikea valinta.

Helmi on merkki laadusta

Helmien iätöntä kauneutta on arvostettu koruissa kautta aikojen. Piramin koruissa helmi onkin keskeisessä roolissa ja helmen kauniit ominaisuudet tulevat upeasti esiin. Voidaan sanoa että Pirami korut valmistetaan rakkaudesta helmiin. Piramin korujen taustalla on halu valmistaa kestäviä koruja laadukkaista helmistä. Helmikoruissa on pohjoismaiseen makuun sopiva pelkistetty muotokieli. Korut ovat tyyliltään aidosti ajattomia ja tarkoitettu tuomaan iloa kantajalleen vuosikausiksi. Pirami helmet ovatkin paitsi kauniita, myös pitkäikäisiä koruja.

Helmikorut kaikkiin tilanteisiin

Pirami helmikorujen tarkoituksellisen ajattoman desiginin on myös haluttu ylittävän ikärajat. Mallit sopivat niin nuorille kuin aikuisillekin naisille ja ovat muodissa nyt ja tulevaisuudessa. Pirami helmikorut ovat klassikoita, jotka kuuluvat jokaisen naisen koruvalikoimaan. Ne sopivat loistavasti sekä arkeen että juhlaan. Klassiset mallit pienemmillä helmillä ovat aina varma valinta arkeen vaikkapa päivittäisiksi käyttökoruiksi. Juhlavammissa malleissa kookkaat helmet, runsaat kultaistutukset ja timantit tuovat koruihin haluttua ylellisyyttä.

Katso lisää: www.pirami.fi